Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.5.2014.

Kupaći kostimi Lisca sa vama ovo leto

Letnja sezona je pred vratima i toplo sunce već razigrava naše misli prema opuštenim letnjim danima, morskim pustolovinama i uživanju negde sa pogledom na more. Ali , sanjarenje o rajskim destinacijama i morskoj idili nikako ne može bez razmišljanja i o našoj novoj garderobi na plaži. I svako  postavi ono nezaobilazno pitanje: koji će kupaći kostim ovo leto biti moj omiljeni?


Lisca se ove godine pobrinula da odgovarajući model kupaćeg kostima za sebe pronađe svaka žena , pa i najzahtevnija ekstravagantna diva, elegantna gospođa ili vragolasta devojka. Celokupna kolekcija koketira sa elegancijom, koloritima i opuštenošću. Kao posebnost  u kolekciju su uvršteni  i kristali Swarovski, separatne serije sa mogućnošću odvojene kupovine gornjeg i donjeg dela te trendi i razigrani, sa obe strane nosivi kupaći kostimi Cheek by Lisca.


U maju smo u Lisci za vas pripremili i simpatičnu nagradnu igru Letnji stilist. Pored praktičnih i korisnih saveta, uz malo sreće prilikom izbora kupaćeg kostima možete osvojiti nedeljnu nagradu – kupaći kostim po vašem izboru, a sa nešto malo više sreće i glavnu nagradu – odmor u Grčkoj za dve osobe!


Bonus kod za popust u internet prodavnici dobija  svaki učesnik nagradne igre nakon što odgovori na nekoliko kratkih zabavnih pitanja. Korisno i zabavno :)


Jedva čekamo letnje čarolije, prve skokove u more i da nam lice pocrveni od toplog sunca!