Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
3.9.2013.

Jesen je vreme za novosti i svežinu!


Ovogodišnja sezona jesen - zima  donela je puno svežine, kako u kolekcije tako i na internet stranici Lisca, koja je zasijala novim izgledom. Odlikuju je moderan izgled, preglednost, privlačni sadržaji i puno korisnih informacija, koje pružaju prijatno lutanje internetom.

Liscinu internet stranicu nova sezona obogatila je modnim kolekcijama donjeg veša, spavaćeg programa, bluzica i majica.


Ovogodišnja jesen donji veš boji u moderne jesenje boje. U modelima donjeg veša Lisca Fashion se prepliću prefinjena elegancija i ženstvenost, koje obogaćuju romantična čipka, moderan vez, cvetne aplikacije, sitni nežni print kao i igra nabora i draperija. Različiti modeli, i do G korpica, osiguravaju dobru potporu i udobnost.

Glamur i ekstravagantnost donjeg veša Lisca Selection dolaze do izražaja u modelima od prijatnog svetlucavog materijala, dok igra prozirnosti, vez i bljesak Swarovski kristala vode u svet bezgranične zavodljivosti. Zabljesnite u bojama safarija, ametista ili večno zavodljivoj crnoj.

Zavodljivost i elegancija karakterišu i modele spavaćeg programa, koji su stilski i bojom usklađeni sa modelima veša linija Lisca Fashion i Lisca Selection. Prefinjenost spavaćica, mekoća pidžama i lakoća ogrtača garantuju bezgraničnu udobnost jesenjih noći i opuštena jutra.

Bluze i majice Lisca u modernim nijansama toplih jesenjih boja upotpuni će vaš imidž u poslovnim i drugim prilikama. Bojom su usklađene sa donjim vešom  jesenje kolekcije. Nabori, cvetna štampa, geometrijski uzorci, romantična čipka i stilizovana cveće sitni su detalji koji obogate odeću daškom modernosti i elegancije.

Modeli donjeg veša Cheek by Lisca prožeti su mladalačkom razigranošću. Udobni materijali oduševljavaju u uzorcima uvek aktuelnih tačkica i sitnih prugica, dok se moderni vintage ogleda u nostalgičnim modelima sa dodatkom čipke. Trendi donji veš, obojen u moderne jesenje boje, odlično se kombinuje i sa modelima spavaćeg programa.

There are no images matching the selection.