Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.8.2017.

IGRIVA JESEN

Romantični printevi, nežna žakardna tkanina i atraktivna čipka u serijama donjeg veša Cheek by Lisca stvaraju nadasve zavodljivu i pomalo koketnu kolekciju za jesen-zimu 2017. Sa trendi modelima, biranim bojama te printevima omiljenih modela grudnjaka, gaćica i majica za najbolju dnevnu udobnost.

 

Novost u kolekciji je upečatljiv, trendi bralette grudnjak. Posebno oblikovan model grudnjaka sa mrežicom, koja dozeže sve do vrata, može se zakopčavati za vratom ili klasično. Smelije trendseterice mogu ga u modnom stajlingu kombinovati i kao samostalni komad gornje odeće uz suknju ili pantalone.


 
I danas važi da sport diktira i modne trendove. Sportski elementi, kao pojedinačni detalji, mogu se pojavljivati i na donjem vešu. U kolekciji donjeg veša Cheek by Lisca za jesen-zimu 2017. među dnevnim vešom na raspolaganju je i oblikovan veš koji naglašava linije ženskog tela i daje im sportsko mladalački štih. Novost je niski push up grudnjak bez žice.  

 
Romantične trendseterice u svet snova odvešće nežne i mekane pidžame sa trendi printom, koje dopunjuje topla jaknica sa kapuljačom. Kao tačka na „i“ tu su još dlakave papučice za jesenje večeri da ugreju hladna stopala.