Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
28.7.2016.

Elegancija raznolikosti

Udoban dnevni donji veš za svakodnevno ugađanje, čipkasta romantika, elegancija i minimalizam u žakardu, profinjenost veza i trunčica prozirnosti. Kolekcija Lisca Fashion za jesen i zimu 2016. spaja sve to u širokom rasponu različitih modela donjeg veša, među kojima će žena sigurno pronaći onaj pravi za sebe – za svaku priliku i svako raspoloženje. A može im dodati i elegantne modele za spavanje. 


Ženstvenost, elegancija i udobnost kako za poslovnu svakodnevnicu, opušteno popodnevno vreme tako i za posebne večernje prilike u kolekciji su spojeni sa udobnim, najomiljenijim krojevima, kojima su dodate neke novosti, kao na primer grudnjak koji se može nositi na 6 načina. Neke serije će oduševljavati izuzetno tankim čipkastim završecima bez elastika, koji pod odećom deluju nevidljivo ili trendi grudnjacima čije su korpice izrađene iz jednog komada i tako su idealan izbor za naglašavanje oblina pod pripijenom odećom. 


Lisca će jesen i zimu 2016. obojiti u boju sivog opala sa printom ruža, u raskošnu zelenu i boju jagoda, u elegantnu biserno roza ili sivo-zelenu, u svestrano nosivu puder roza ili smelu boju crvenog ruža za nezaboravne praznike. A još uvek će se omiljene, već poznate serije donjeg veša moći naći u večno beloj, crnoj ili boji kože – u različitim veličinama i za još raznolikije ukuse modernih žena.