Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
1.11.2010.

Bez smetajućih šavova i rubova

Kad odevamo tanju ili pripijenu odeću vrlo je važan izbor donjeg veša. Bešavno oblikovane korpice i gaćice sa bešavnim rubovima odličan su izbor. Takve modele naći ćete i u Liscinoj seriji Hillary. Ova sofisticirana serija izrađena je od atraktivnog žakard pletiva u koje je uhvaćen motiv cveta ljiljana satenskog sjaja. Dašku profinjenosti pridonose svetlucavi paspuli i ukrasi, a ovo elegantno, udobno i profinjeno rublje primereno je i za veće veličine.

 

 

Korpice bez smetajućih grudnih šavova

 

Radi odličnog prileganja i potpore i kod većih veličina koristi se jak mikro materijal. Grudnjaci sa oblikovanim i penastim korpicama su bez smetajućih grudnih šavova tako da se mogu nositi i pod pripijenim majicama – na raspolaganju su sve do veličine 95E (neki modeli čak do F korpica). Rameni deo kod većih korpica i većih veličina rasterete i šire naramenice.

 

 

Gaćice sa bešavnim rubovima

 

Iz serije Hillary treba izdvojiti trendi model brazil gaćica, koje su dizajnirane baš za pod pripijenu odeću, stoga imaju bešavno obrađen nožni izrez, koji završava tankim čipkastim rubom, koji zavodljivo obujmi stražnjicu. Udobne su i zbog nešto šireg bočnog dela, koji sprečava da se gaćice previše urezuju u kožu. Za jesenje dane izaberite ih u bezvremenoj boji peska, a na raspolaganju su vam i u tamno plavoj, koja će ove sezone biti pravi modni hit.

 

Sve modele iz serije Hillary pogledajte ovde.