Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
11.5.2011.

Beauty Slim iz Lisce – zbogom celulit!


Beauty Slim su najnovije anticelulitne gaćice iz Lisce koje korištenjem najnovijih tehnološki dorađenih materijala pomažu oblikovanje linije  i ublažuju izgled narandžine kore – bez dodatnih napora i odricanja. 

Nove gaćice su  bešavne i izrađene od  tankog inovativnog materijala koji istovremeno  ima i oblikovnu i korektivnu funkciju – gaćice telo malo stisnu, a ujedno uz pomoć prirodnih sastojaka aktivno deluju na masne ćelije i tako smanjuju celulit i izgled narandžine kore – koža postaje glatkija i zategnutija. 


Liscine anticelulitne gaćice obezbeđuju rezultate bez posebnih napora, obavezno je samo što češće nošenje gaćica. Tajna delovanja Beauty Slim gaćica na celulit je u inovativnom materijalu poznatog italijanskog proizvođača Carvico pod zaštitnim imenom Revolutional Slim. Materijal je obložen sa prirodnim sastojcima , koji potspešuju sagorevanje masti , kao što su kofein , retinol , aloa , vitamin E. Materijal je dermatološki testiran , a testirana je i njegova učinkovitost u borbi protiv celulita.


Nakon 2 meseca nošenja po barem 8 sati na dan, bez dodatnog korištenja krema, masaža itd. rezultati su sledeći: 
 

-obim bedara i bokova možete smanjiti za 2,5 cm, 

-poboljšava se izlučivanje tečnosti iz tela

- kod 85%  slučajeva koža postaje glatkija i zategnutija


Rezultati su vidljivi već nakon 1 meseca nošenja gaćica – testiranim osobama je obim bedara smanjen za 1 cm, a koža je postala zategnuta i glatka.


Beauty Slim gaćice imaju i ostale odlike – inovativna vlakna oblikuju i stisnu telo, gaćice su prozračne, nemaju šavove i tako su pogodne za nošenje ispod gornje odeće , materijal se pored toga izuzetno brzo suši.


Anticelulitne gaćice su u ponudi od aprila nadalje , u veličinama S-XL, i mogu se odabrati u crnoj ili boji kože.

Anticelulitne gaćice Beauty Slim su već na prodajnim mestima . Možete ih pogledati u našoj e-prodavnici klikom ovde.