Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
4.7.2017.

Otkačismo potpuno

I idemo na more. Konačno je celo društvo opet na okupu. Sve stari lisci: sunčane naočare, slamnati šešir, zaštitna krema i moja malenkost, gaćice i grudnjak Bahami. Za vreme leta smo u elementu. Razbacujemo se na sve strane, štitimo pred svim mogućim i brinemo za nezaboravan odmor. Naročito ja. Kao grudnjak sam, naime, od ključnog značaja i kao potpora i u oblikovanju linije. Monika je toga itekako svesna pa je pratim  na svakom koraku. Tako smo se sa (ovaj put nešto manje pričljivim) društvom superheroja i danas uputili na vodu.


Ne znam ko je među nama oduševljeniji letnjim lenčarenjem i osvežavajućim talasima, među kojima pod sunčevim zracima još više blistamo. Ugodnim povetarcem koji nas u seni drveća nežno uljuljkava u san. I opuštajućim mirisom borova te neumornim cvrčanjem cvrčaka, koji se uvek pobrinu za pravi letnji ugođaj.
Mir i tišina. Samo u daljini odzvanja dečiji smeh koji ugodno dopunjava raspevanu melodiju mora. Odmor samo povremeno naruše skokovi i opušteno namakanje u vodi. Ovaj put se malo revnosnije prihvatim posla, ali kao pravi snagator zapravo se ne pretegnem. Modernim krojem sa push up učinkom i mekanim svilenkastim dodirom zavodljivo naglašavam dekolte i istovremeno nudim potpunu udobnost. Sa lakoćom.

Tako Monika na plaži izgleda kao prava diva. Pa onda i ne čudi što me od celog društva najviše voli. Dobro, pohvaliće i donji deo kupaćeg. Kako ono kažu... reci mi sa kim se družiš, reći ću ti ko si. A nas dvoje smo najbolji par.