Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
19.6.2017.

Nove pobede

 

Ima li išta lepše od letnjih sunčanih dana na moru? Teško bi me uverili. Ugodno pirkanje osvežavajućeg vetrića kao stvoreno je za lenjo izležavanje u senci mirisnih borova i punjenje baterija koje su se tokom godine dobrano ispraznile. Ali, barem Pijine. Imao sam duuug odmor i već sam jedva čekao da se vratim na posao. A šta to uopšte radim?

 

Popis je dugačak, a počinje osiguravanjem odlične potpore Pijinom raskošnom poprsju i nežnim grljenjem njenih raskošnih oblina, čime se pobrinem za još lepšu liniju. Odgovoran posao, zar ne?  I shvatam ga vrlo ozbiljno. Kako za vreme plivanja i šetanja, tako i prilikom sportskih aktivnosti u moru i na plaži. A njih Pia na odmoru voli još više od odmaranja. Njeni slobodi dani izgledaju kao uzbudljiva kombinacija potpunog opuštanja i sveopšteg kretanja… 

 

Grudnjak Gran Canaria, kupaći Lisca Fashion

 

»O, draga!«

Iz ugodne hibernacije probudi nas dobro poznat glas. Maša.

»Jesi li za odbojku na pesku ili još dolaziš k sebi nakon jučerašnje zabave?«

Pia je uvek spremna za nove izazove. U trenu je na nogama.

»Idemo!«

 

Njene punije obline malo čvršće zagrlim ugodnom tankom i mekanom tkaninom. Maša je svoj pogled uperila ravno u mene:

 

»O-ho-ho! A šta to ovde imamo?«

 

Kad ne bih bio crne boje, pocrveneo bih do naramenica. Uostalom, i jesam, ali devojke to nisu primetile.  Pridružile su se razigranom društvu na pesku i zabava je tada tek počela. Pia neumorno juri za loptom, a ja lovim njene obline. Oboje se zabavljamo! Skačemo u svim smerovima. Super nam ide, zajedno osvajamo lep broj bodova.

 

Devojke su oduševljene. Naročito sa mnom. Modernim krojem koji lepo obuhvati obline. Širim naramenicama koje nude pouzdanu potporu i potpunu udobnost. I elegantnim izgledom, zahvaljujući kojem Pia i prilikom nesretnog ateriranja na pesak izgleda kao prava modna diva. Gledajte i čudite se, devojke. Grudnjak sam Canaria, Gran Canaria. I imam sve što vam treba.