Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.4.2017.

Ljeto! Dolazimo.

Više temperature, ugodne sunčeve zrake i razigrane vodene ludosti. Konačno. Već predugo čekam ove dane. Dane kad me konačno katapultiraju iz ormara na plažu i u vodu. I moja Zala je oduševljena, naprosto osjetim njezinu radost. Lijepo me spremi u torbicu, gdje me već čekaju krema za sunčanje i ručnik. Mislim da uz dvostruku zaštitu ne trebam brinuti za svoju sigurnost. Još se malo odmorim, da prikupim i posljednju snagu. Samo na trenutak zaklopim oči – oh, tako je ugodno toplo... buđenje!

 

Njezina me ruka strelovito izvuče iz torbe i stane me oblačiti. Sada već vjerojatno znaš tko sam ja. Da, gornji dio badića – trokutasti push-up grudnjak Cres. No da se vratim na svoju priču. Stavi me, sa svih strana dvaput pogleda u zrcalo i zadovoljno namigne. No da, i meni se sviđa ono što vidim. A sada radosno na posao. Grudi se baš ne podupiru same.

 

Trouglasti push up grudnjak Cres – kupaći kostim

 

Nakon nekoliko koraka na plaži smo. Zala se lijeno protegne, dok ja pritom lovim ravnotežu i nastojim ostati hladan. Uf, ide kao po loju. Dok si ona nanosi kremu za sunčanje, ja se pobrinem za to da sve ostane na svom mjestu i tako je branim od radoznalih pogleda. Kad to, naime, treba.

 

Izuzetno brzo približavamo se vodi i dok bi trepnuo na kraju smo mola. O-o. Bit će na glavu, drži seee – i zaista, držim je se kao krpelj. Još malo zaplivamo – no, zapravo pliva Zala, a ja pridržavam njezino dragocjeno bogatstvo. Voda je super. Kako je dobro biti vodozemac - živjeti i u vodi i na suhom. Mmm… Mislim da unatoč povremenim zapletima imam najljepši posao na svijetu.