Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
18.5.2017.

Lepršava razigranost

Temperature rastu, voda se polako zagreva, a oni najhrabriji već se veselo brčkaju u moru. Sa Tinom se zadržavamo na umerenom sunčanju. Uživamo u nežnom zagrljaju toplih popodnevnih zraka. Tako su prijatni, već pravi letnji. Naše leškarenje poremeti dolazak njenih prijatelja.

 

»U voduuu!« jednoglasno povikaše.

 

Odjednom su nas okružili i podigli u vazduh. Neee, ne, ne, ne, ne. Smejući se Tina se opire čvrstom stisku, ali uzalud. Sve se više približavamo vodi, ciki nema kraja. U mislima se psihički pripremam za skokovitu promenu temperature. 

 

Bando modrček Fruity - Cheek by Lisca

 

»Aaaaaaaaa!« usklikne. Slažem se. Voda je još sveža, ovo je bio pravi hladan tuš.

 

»Bene! Samo se pripremite, sada ćete jedan za drugim iskusiti osvežavajuću moć vode!«

 

Sjuri se do najbliže prijateljice, zgrabi je za ruku i zajedno otrče u vodu do kolena. Pridruži im se celo društvo i u nekoliko minuta svi smo potpuno mokri. Kud svi Turci, tu i mali Mujo. Jedan za drugim veselo popadasmo u vodu. Osvežavajuće. Tina je napravila još nekoliko zamaha, potom smo se opet vratili na peškir.

 

Mmm, godi toliko da danas suncu mogu pokazati još i svoju drugu stranu. Još i drugu, dobro čuješ. Ovu sa ananasima. Sada verovatno već znaš ko sam – i kako izgledam. Tako je, skroz sam svestrani gornji deo kupaćeg kostima, grudnjak bando Fruity, koji se zajedno sa baš takvim gaćicama pobrine za čak četiri različita izgleda! Super, zar ne? Pa i na vidljive tragove kupaćeg možeš zaboraviti jer sam modernog bando oblika bez vrpci. Jap, nepogrešiv sam deo obavezne opreme.