Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.1.2020.

Sajam u Parizu

U januaru se u francuskoj prestonici već tradicionalno sve vrti oko mode i najnovijih modnih trendova, koji će obeležiti 2021. godinu. Sajam Salon International de la lingerie & Interfiliere posetile su i neke naše saradnice. Predstavili su se brojni proizvođači donjeg veša i materijala, ali u značajno manjem broju nego prethodnih godina.

Sajam je obeležio trend koji se može zapaziti i u različitim kampanjama, a u Lisci ga se pridržavamo već nekoliko sezona - predstavljanje modela na ženama različitih građa i starosti. I na modnim revijama su među uobičajenim manekenkama prošetale i gospođe u zrelim godinama i puniji modeli i time pokazali raznolikost tela i donjeg veša koje može lepo obuhvatiti sve građe.

U sklopu sajma održano je i zanimljivo predavanje BRA FITTING svetski poznate i priznate američke predavačice Kimmay Caldwell, stručnjaka za područje donjeg veša. Odvijalo se u obliku radionice, sa praktičnim demonstracijama na dva modela, na temu optimalnog prileganja veša, poboljšanja udobnosti, delotvornog oblikovanja veša i izbora prave veličine. Obrazložila je sistem obeležavanja donjeg veša po zemljama, koje različito označavaju veličinu i korpice, naime mnogo brendova ima svoj standard mera.

Saradnice su obišle i postojeće i potencijalne nove poslovne partnere.