Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
14.6.2019.

Proud to be me u Beogradu

Proud to be me u Beogradu
Posle Milana, Ljubljane i Skoplja, "Body Positive" inicijativa stigla je i do Beograda! Posle konkursa na koji se prijavio veliki broj žena iz cele Srbije, petnaest učesnica okupilo se na Terazijskom trgu u okviru događaja "Lisca Proud to be me".

Devojke i žene različitih godina, različitog izgleda i svih veličina, visokih i niskih, mršavih i punijih, centrom Beograda prošetale su odevene u Lisca kupaće kostime iz nove kolekcije. Osim ostatka odeće, učesnice ove inicijative sa sebe su zbacile i sve predrasude, prihvatajući da je svaka žena lepa baš onakva kakva je, ujedno ohrabrujući sve ostale da krenu njihovim putem. Reviju je otvorila Kata Ivakić, učesnica prošlogodišnjeg "Lisca Proud to be me" događaja u Ljubljani, koja je pokrenula prvu "Kataliza Body Positive" zajednicu u Srbiji. Svoje iskustvo iz Slovenije sa ostalim damama, od kojih su neke doputovale iz različitih krajeva naše zemlje, ponosno je podelila i Divna Ponjavić, inače uspešna poslovna žena iz Užica.

Ujedinjene sa ciljem da nas podsete da svakog dana treba da budemo zadovoljne i ponosne na sebe i da telo nije jedino koje nas definiše, ovih petnaest dama izmamile su aplauze brojnih posmatrača koji su sa pažnjom ispratili i podržali akciju.


#ProudToBeMe