Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.
23.6.2017.

LISCA NA MODNOJ REVIJI PREDSTAVILA TRENDOVE ZA 2018

Lisca je 23. juna 2017. u Portorožu svojim poslovnim partnerima iz čak 20 zemalja i izabranim predstavnicima medija predstavila nove kolekcije donjeg veša, kupaćih kostima i spavaćeg programa koje će odušeljavati modne trendseterice u prolećno-letnjoj sezoni 2018.

Modna priča nadahnuta Sicilijom stopila se sa savremenim trendovima donjeg veša, kupaćih kostima, pidžama i moderne letnje odeće.Tu je Lisca još proširila svoju ponudu. Bluzama, haljinicama, tunikama, kombinezonima i modernim letnjim pantalonama nadopunjene su kolekcije kupaćih kostima i donjeg veša Lisca i Cheek by Lisca. Birani materijali, profinjeni detalji i moderni krojevi prolećno-letnje kolekcije 2018. laskaće svakoj ženi.

I šta u idućoj sezoni mogu očekivati modne trendseterice?

U donjem vešu Lisca Selection dama će biti zavodljiva i smela. Vez i prozirni detalji, efekt tattooa, kristali Swarovski, bešavni rubovi i svilenkasta mekoća prilikom dodira sa kožom zaslužni su za profinjenu eleganciju. A buduće mlade oduševiće nadasve zavodljiva serija donjeg veša Glory, koja će u romantičnom tonu vanile biti pravi izbor kako biste zablistale na taj najvažniji dan.
Čar savremene žene je u njenoj strasti prema životu, mladalačkoj energiji i eleganciji, u njenoj odlučnosti i hvatanju ukoštac sa uvek novim izazovima. Romantične modele donjeg veša Lisca Fashion krasi nežna čipka i moderan vez, transparentni umeci, satenski završeci i mladalački print prolećnih ruža. Harmonija brižno izabranih detalja povezuje zavodljivu eleganciju sa opuštenom romantikom.
Donji veš dopunjuje elegantan spavaći program. A sve više pažnje Lisca pridaje i odeći za slobodno vreme, koja predstavlja spoj pidžame i moderne ženstvene trenerke (eng. »sloungewear«).
Prolećno-letnja kolekcija donjeg veša Cheek by Lisca personalizuje silovitu mladalačku energiju. Nežna prozirnost, vezeni cvetići, moderne široke elastike, geometrijski motivi i prolećne boje printanog cveća i tački samo su neke od karakteristika novih modela donjeg veša. Za sportski izgled pobrinuće se lagana moderna sportska odeća sa simpatičnom porukom, a kolekciju dopunjuju i uvek poželjne crne i bele majice različitih oblika.

 

Lisca i Cheek by Lisca

 

Mašta ne poznaje granice, stvara na hiljade čarobnih priča – i prilikom kreiranja i biranja kupaćih kostima. Moderna draperija, mrežasta tkanina i raskošni dodaci zalužni su za sofisticiranu i profinjenu kolekciju kupaćih kostima Lisca Selection. Žena će se u njima osećati ženstveno, glamurozno i samouvereno. Etno i geometrijski uzorci, tropski print i žive moderne boje karakterišu kolekciju kupaćih kostima Lisca Fashion, koja će atraktivnim modelima naglasiti ženstvenu liniju. Proleće Liscine modne trendseterice biće obojeno u tropske uzorke, žive boje i geometrijske detalje kupaćih kostima Cheek by Lisca. Mix&match serije omogućiće stvaranje idealne letnje kombinacije.

Za naredno leto proširena je kolekcija odeće za slobodno vreme, odnosno dodataka koji nadopunjuju pojedinu seriju kupaćih kostima Lisca i Cheek by Lisca. Za idealan izgled pobrinuće se različiti dodaci za plažu ili odeća za opuštenu svakodnevnicu.
Sve serije kupaćih kostima su separatne, što znači da se gornji i donji deo mogu kupiti odvojeno i modeli tako međusobno kombinovati.

Muškarcima će modeli donjeg veša, pidžama i kupaćih gaćica biti na raspolaganju u kolekciji Lisca Men, dok će deca u ljupkim, živopisnim kupaćim kostimima linije Kids delovati razigrano.

Sicilijansku modnu priču i kolekcije donjeg veša, kupaćih kostima i spavaćeg programa za proleće-leto 2018. na modnoj pisti predstavile su šarmantne manekenke, među kojima Zlata Okugić, Nadiya Bychkova, Anamarija Avbelj, Katja Škofic, Nastasja Prihoda, Tina Katanić, Aleksandra Tasić… Poznatim licima Liscinih manekenki i ove godine pridružila su se i neka nova, sveža manekenska lica.Kolekcije su osmislile dizajnerke Melita Letnar, Suzana Gorišek, Maja Nedič, Marjana Češnjevar, Rebeka Lovrić Anušić pod vodstvom art direktorice Maje Ratajc.


Fotografije sa događaja pogledajte u Fotogaleriji.