Loading..
For shipping to United States, please visit our Lisca English store.

KAKO KUPOVATI

U Internet prodavnici Lisca.rs je moguće kupiti proizvode predstavljene u Internet prodavnici Lisca.rs.
U Internet prodavnici Lisca.rs mogu kupovati isključivo korisnici iz Republike Srbije.
U Internet prodavnici Lisca.rs je moguće kupiti i poklon bonove.
Porudžbenica u Internet prodavnici je predana kada korisnik dobije automatsko elektronsko obaveštenje. To elektronsko obaveštenje nije potvrda da je proizvod na zalihi i da je počela otprema proizvoda. Porudžbenica će biti potvrđena putem novog e-obaveštenja o potvrdi porudžbenice.
U slučaju da naručenog artikla nema na zalihi ili da porudžbenicu nije moguće provesti radi drugih razloga, korisnik će biti obavešten putem elektronske pošte.
Lisca-Beograd d.o.o. će potvrđene porudžbenice smatrati neopozivima. Kupac ima pravo na raskid ugovora u skladu sa člnom 35 Zakona o zaštiti potrošača. Pravo se ostvaruje u roku i na način predviđen zakonom. Lisca-Beograd d.o.o. može porudžbenicu odbaciti odnosno ne isporučiti robu ukoliko ustanovi da je došlo do zloupotrebe Internet stranice Lisca.rs ili utvrdi da su podaci na porudžbenici nepotpuni odnosno netačni. Prilikom naručivanja robe kupac potvrđuje da je bio upoznat sa opštim uslovima i da je posebno bio upozoren na opšte uslove. Ugovor o kupovini je sačuvan u Lisca-Beograd d.o.o., a kupac do ugovora može doći u svakom trenutku preko svog računa u Internet prodavnici.
Za naručivanje robe, osobe moraju biti starije od 18 godina.

CENE

Sve cene su izražene u dinarima sa uključenim PDV-om. Pri kupovine važe cene u trenutku naručivanja. Cene važe do objave novog cenovnika u Internet prodavnici Lisca.rs.
Rokovi trajanja pojedinih akcija u Internet prodavnici su objavljeni na Internet stranici Lisca.rs.
Navedene cene važe samo za prodaju preko Internet prodavnice i ne moraju biti jednake cenama na prodajnim mestima Lisca u Republici Srbiji.
Kod prikazivanja sniženja cena (izraženo u procentima) na računima može doći do minimalnog odstupanja od navedenog u e- shopu ,  a to je posledica zaokruživanja maloprodajnih cena nakon sniženja.